Skola

Denna veckan har ju då skolan dragit igång. Det var riktigt svårt att få ihop ett schema, eftersom vi bara hade ett fåtal kurser att välja mellan och varje kurs har tre lektioner i veckan.. (45 minuter/lektion) så det är ju ganska stor risk att de kurser man vill läsa krockar med varandra.
Det gjorde många av dom också, men till sist fick vi ihop ett schema.. jag och elin läser exakt samma kurser.. så vi kommer att ses en hel del denna hösten=)

Men alla kuser verkar bra, det är bara en, International marketing, som inte har börjat ännu men den börjar idag så vi får se hur den är. Idag är det en heldag.. torsdagen blir den jobbigaste dagen med lektioner hela dagen, med bara en rast för lunch.
Det känns lite som att vara tillbaka i högstadiet igen, med ett schema med olika ämnen och läxor..! Det är dock väldigt skönt att fem av de sex kurserna inte har nån tenta.. Det är en massa andra saker som man ska göra under terminen istället, vilket innebär att dessa slutar innan tentaperioden börjar. Den 3:e december är sista dagen med lektioner så efter det är det bara en tenta kvar!

Igår hade vi tacokväll hos danska Sabine. Vi var nio stycken som lagade och åt tillsammans, det kommer vi definitivt göra om igen för det var så hinla mysigt.

Nu är det dags att bege sig till skolan med sin lilla skolväska! Ha en bra dag!!

/Sanna


Kommentarer
Postat av: Alexandra

Låter som att du har det riktigt mysigt! Kram

2010-09-09 @ 17:32:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0