Dublin!

Igår var det verkligen en heldag i Dublin. Vi åkte från vår lägenhet vid 07.00 och kom tillbaka lite innan 22.00. Vi var 13 stycken som åkte för att shoppa och gå på sightseeing. Bussen dit tar ca 3 timmar så det är ju en ganska lång resa, men ändå inte för lång för att inte kunna göras under dagen. Det gick otroligt bra att åka så många. Trodde det skulle bli lite jobbigt eftersom alla vill till olika ställen och göra olika saker. men vi delade upp oss ganska direkt efter vad man ville få ut av dagen. De som ville åka på sightseeing gjorde det och vi andra gick på stan. Eftersom jag o elin redan tillbringat mycket tid med att se oss omkring i Dublin kände jag inte för att göra det denna gången. Jag kommer snart att åka tillbaka dit eftersom mamma ska komma och hälsa på och då ska vi bo där, och då får vi turista riktigt mycket=)!! 

Jag hittade änligen ett par höstskor som jag har letat efter så länge nu.. Insåg ganska snabbt när jag kom hit att tygskorna inte funkar så länge till. Men nu är jag redo för höst!

Ikväll blir det Hurling(vet inte riktigt vad det är för sport) final på en pub. Tydligen så är detta jättestort här och igår när vi åkte genom små byar var huset så fullt dekorerade med orange/svarta flaggor att man absolut inte kunde missa det. Så det blir kvällens nöje. Dagen kommer förmodligen att bli lugn! Behöver lite tid att bara reflektera över allt som hänt den senaste tiden!

/Sanna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0