Awesome!

Igår var det fest och utgång här. Vi började kvällen här hos oss med några andra för att sedan gå en snabb runda till en annan förfest i vårt hus. Vi stannade där i ungefär 20 minuter och under denna tiden hann några franska studenter dricka upp hela elins vinflaska som hon hade med sig.. sen begav vi oss vidare till stan. Där var det en festival som dragit igång i helgen med gatufest och konsert. Det var flera band som spelade. Där stannade vi en liten stund innan vi gav oss av till en av Irlands äldsta pubar. Där var otroligt mysigt med irländsk livemusik och massor med folk!

Anaelle (Frankrike), Kathrin (Tyskland), Elin och Thomas (Vi är inte sökra på var han kommer från för han säger alltid olika länder.. men förmodligen Italien..=))

På puben var det massor med dollarsedlar uppsatta på väggen som besökare hade skrivit på.Självklart var vi erasmusstudenter tvugna att sätta upp en egen sedel! Thomas hade en med sig!"Awesome" Erasmus-10Nu bär det av mot våra tyska vänner i Tramore och stranden för resten av dagen!
Ha en bra söndag!

/Sanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0