Helgen med mamma

Nu har även mamma varit här på Irland och hälsat på. Det var en lika mysig helg som det var när pappa var här och vi hittade på en massa saker.
Mamma landade i fredags vid lunch och jag åkte ut till flygplatsen för att möta upp henne så hon inte skulle bli alldeles vilsen i storstaden!
Fredageftermiddagn var lugn och skön och vi bara strosade runt lite på stan och gick ut och åt på kvällen.

Lördagen shoppade vi lite julklappar och lite annat till oss själva=)
Sedan gick vi till Guiness storehouse och gick runt där och avslutade med en guiness!

Efter denna eftermiddagen var det dags för en trerätters middag med irländsk livemusik och riverdance. Det var en trevlig kväll och vi hamnade brevid ett helt gäng med norrmän som vi hade lite problem med att förstå vad dom sa! Men det var kul att se dansen och musiken var jättebra, maten var lite sämre..

På söndagen åkte vi till en liten fiskeby som heter Howth där vi gick runt och tittade lite, där fanna bland annat en marknad med massa mat o annat. Och sen tittade vi på sälar som fanns i hamnen!

Sedan tog vi tåget tillbaka och gick ut på puben och tod en öl så där på söndageftermiddagen.Det var en jättemysig helg med massa tid att bara umgås!

Nu är det snart dags att gå iväg till skolan igen. Idag är det (för denna stunden) klarblå himmel och sol! Härligt=) men det kan ju ändra sig fram tills om tio minuter när det är dags att gå ut, det vet man aldrig..!

Ha en bra dag!
/Sanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0